Resultaten en cijfers.


 • 6 hoofdstukken
  Op de site staan 6 hoofdstukken over alternatieve energie. Bij deze hoofdstukken staan een aantal opdrachten die je moet maken. Je kunt gelijk zien wat voor cijfer je hebt gehaald. Je kunt nog niet zien wat je goed of fout hebt gedaan. Dit zie je pas aan het einde van de opdrachten als niemand meer de opdrachten kan maken. Je mag de opdrachten 2 keer doen. Het hoogste cijfer van de pogingen telt. Je krijgt dus 6 cijfers. Hier neem ik het gemiddelde van.
  Beoordeling:
  Het cijfer telt 2 keer mee


 • De producten
  Elk team maakt 4 producten:Een rap/gedicht, een prezi, een kort spel en een stripverhaal. Elk product beoordeel ik en de 4 cijfers tel ik bij elkaar op en deel ik door vier. Dit wil zeggen dat iedereen in het groepje dan het zelfde cijfer heeft. Dit cijfer telt 3 keer mee. In totaal komen er na afloop van dit project dus 2 cijfers in magister te staan. 1 voor het juist beantwoorden van de vragen over de 6 hoofdstukken en 1 groepscijfers over de vier producten die jullie als groep maken.
 • Bonuspunten
  Als je voor een hoofdstuk gemiddeld een 10 hebt gehaald (je hebt dus alles goed gedaan) dan verdien je een bonuspunt. Als je wilt weten wat je met deze bonuspunten kunt doen moet je even de voki beluisteren op deze pagina (rechts onder)


 • De producten
 1. Een rap
  Een rap of gesproken/gezongen gedicht over energie en duurzaamheid. De inspiratie kun je halen uit 1 van de 6 hoofdstukken, of misschien heb jij zelf een heel ander idee. Allemaal goed, als het maar met dit onderwerp te maken heeft. Ook moet het gaan over de voor en de nadelen van alternatieve energiebronnen en fossiele energiebronnen.

  Hoe je een rap opneemt zie je hier

 2. Een stripverhaal
  Met pixton ga je een stripverhaal maken over de voor en de nadelen van de verschillende alternatieve energiebronnen
  (biobrandstoffen, zonne-energie, windenergie, afvalverbranding enz).

  Je moet 1 alternatieve energiebron kiezen.

  Hoe je een prezi moet maken zie je hier.

 3. Een prezi
  De prezi gaat over 1 alternatieve energie bron. Zorg dat je een aantal voor en nadelen laat zien van die vorm van energie.

  Hoe je een prezi moet maken zie je hier.

 4. Powerpointspel

  Het spel gaat over energiebronnen. Je maakt een spel met behulp van de tutorials. Je kunt daar ook zien wat nu eigenlijk het eindresultaat moet zijn.